Nová funkční bunda BC NANO PRO LIGHT - spolehlivý parťák do každého počasí

 

Stále se snažíme překonávat hranice toho, co je možné v oblasti (nejen) cyklistického oblečení. Nyní s hrdostí představujeme novou unikátní bundu z české nanomembrány BC NANO PRO LIGHT. Která přináší nejen top funkčnost, ale hlavně pocit pohodlí, ať už jsi biker, hiker, skialpinista nebo milovník outdooru. 

breakout-bunda-nanomembrana-34

 

BEZKONKURENČNÍ PARAMETRY

Použitím té nejmodernější nanomembrány s extrémní paropropustností od Nanomembrane(r) jsme dosáhli optimálního balancu mezi ochranou a prodyšností, kterou potřebujeme během náročných výjezdů. S bundou jsme se dostali na bezkonkurenční hodnotu RET 2,4 Pa.m2.W-1 (+50 000 g/m2/24 hod)! A při těchto parametrech se nám dokonce povedlo zlepšit voděodolnost na 18.000 mm, při zachování 100% větruodolnosti.

 

 breakout-bunda-nanomembrana-10   breakout-bunda-nanomembrana-35

 

NOVÉ DVOUCESTNÉ ZIPY

Nové zipy od YKK se dají rozepnout i odspodu, což je ideální pro rychlé odvětrání během náročných stoupání, aniž bys obětoval teplo a ochranu hrudníku. Případně to oceníš i po výkonu, až ho večer na chatě odměníš gulášem s pěti a spláchneš to jedním vychlazeným. Malý detail, velký rozdíl v každodenním použití.

 

 

SNÍŽENÁ VÁHA A SKVĚLÁ SBALITELNOST

Váhu nové bundy BC NANO PRO LIGHT jsme snížili na pouhých 420 g, díky čemuž je bunda nejen neuvěřitelně lehká, ale také skvěle skladná. Můžeš si ji tak vzít s sebou na každý výlet bez toho, aby ti zavazela a zatížila bágl. Díky její minimální váze ji na sobě ani neucítíš, takže se můžeš na 100% soustředit na sebe a horské scenérie. Ať už vyrážíš do města, nebo šlapeš vysoko do hor, s BC NANO PRO LIGHT máš vždy jistotu, že tě žádné počasí nepřekvapí!

 

 

ODLADĚNO I PRO OBRY

Stejně jako u předchozího modelu, i u BC NANO PRO LIGHT přinášíme vylepšený ergonomický design. Prodloužená záda pro extra ochranu a vyšší umístění kapes znamená, že se do nich snadno dostaneš i s batohem na zádech, nebo ledvinkou. Vše důležité máš vždy po ruce.

Na základě zpětné vazby od vás jsme u větších velikostí prodloužili rukávy a doladili střih i pro obry tak, aby dokonale sedl jak v přirozené, tak jezdecké pozici.

 

 

VYROBENO V ČESKU - SRDCEM I RUKAMA

Co je ale podle nás na nové bundě BC NANO PRO LIGHT to nejlepší? Že každý kus materiálu, každý steh - to všechno je práce českých mozků a ručiček. Až na zipy je to čistokrevná holka z Moravy. Tahle bunda není jen o top technologii a špičkovém designu, je to taky náš malý příspěvek k podpoře toho, co se tady doma dělá. S BC NANO PRO LIGHT dostaneš nejen skvělou bundu, ale i kus práce, na kterou jsme pyšní.

 

 

PARŤÁK NA CESTY

Každý dobrodruh ví, jak je důležité mít spolehlivé vybavení. Bunda BC NANO PRO LIGHT byla navržena s myšlenkou, aby s námi pokořila ty největší výzvy a nezapomenutelné zážitky. S touto bundou se můžeš vrhnout na každý trip s jistotou, že ti poskytne vše, co potřebuješ pro pohodlný a bezpečný návrat. Bunda BC NANO PRO LIGHT je tvůj spolehlivý parťák při všech outdoorových dobrodružstvích. Podrží tě vždy a za každého počasí!

 

breakout-bunda-nanomembrana-28

 

TIME TO BREAKOUT!