Hodnocení obchodu

5,0 95 hodnocení
5
93x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora Jan Skála | 7.8.2021
Kvalita solidní, uvidíme kolik vyprání print vydrží
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 2.9.2021
Díky. Věříme, že všechny!:)
J Avatar autora Jirka | 10.6.2021
Vše je velmi dobře ušito a kvalitní materiály, trochu bych změnil poměr délky gumy v pase a velikosti trenek, ale to bude spíš můj pocit. Moc fandím a více takových českých firem. Uvítal bych tmavší barvy.
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 14.6.2021
Děkujeme za recenzi a zpětnou vazbu :) Budeme na to myslet při návrhu nových kousků :)
AK Avatar autora Aleš Kubátko | 31.5.2021
ŠM Avatar autora Šárka Mazáčová | 18.5.2021
I Avatar autora Ivan | 16.5.2021
skvělá komunikace, férové jednání a přístup - můžu jedině doporučit. Btw. vesta se zdá být perfektní!!!
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 3.6.2021
Děkujeme, ať slouží!:)
K Avatar autora klára | 4.5.2021
naprosta spokojenost. vsechno, co jsme nakoupili, tak skvele. material prijemny. usito kvalitne. obrazky drzi :) doruceni ultrarychlost. komunikace okamzita. nenakoupili jsme poprve a rozhodne ne naposledy. doporucujeme vsema deseti :)
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 3.6.2021
Děkujeme moc, že to pečete s náma!:))
Avatar autora | 22.4.2021
JC Avatar autora Josef Chloupek | 8.3.2021
Rychlé dodáni a materiál je velice příjemný. Určitě nakoupím znovu. Velikost je opravdu česká :-), takže L je L :-)
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme za nákup a recenzi :)
RH Avatar autora roman houdek | 8.3.2021
naprosto spokojenost
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme:)
Avatar autora | 6.3.2021
LK Avatar autora Lucie Kremeníková | 2.3.2021
Super rychlé dodání a trenýrky sedí suprově a materiál příjemný, v budoucnu určitě mám v plánu koupit i dámský :)
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme za recenzi a nákup :)
H Avatar autora Hana | 25.2.2021
Skvělé
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme :)
IS Avatar autora Iveta Suchomelová | 12.2.2021
IM Avatar autora Ivča Marešová | 11.2.2021
Krásné zboží, úžasné motivy, skvělá kvalita, rychlé dodání, prostě vše na jedničku s hvězdičkou! :) Určitě jsem neobjednávala naposledy! :)) Všem moc doporučuji!
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 12.2.2021
Děkujeme moc za recenzi a důvěru:)
Avatar autora | 4.2.2021
H Avatar autora Heureka - Ověřený zákazník | 28.1.2021
supiš
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme!:)
Avatar autora | 19.1.2021
DN Avatar autora Daniela Norková | 14.1.2021
H Avatar autora Heureka - Ověřený zákazník | 12.1.2021
Oceňuji rychlost a komunikaci se zákazníkem.
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 13.1.2021
Děkujeme za nákup a recenzi:)
B Avatar autora Bára | 1.1.2021
Objednávám již pravidelně.....Od partnera obrovská spokojenost jak s látkami tak střihem. Dámské mi bohužel nesedly. Potřebovala bych je delší pružnější. Nicméně v celku hodnotím skvěle. Ochota, rychlost a poměr cena/kvalita značka ideál.
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 4.1.2021
Děkujeme za recenzi a zpětnou vazbu :) Bohužel každý jsme trochu jiný a je těžké vyrobit univerzální střih, který přesně sedne každému. Elastické materiály máme v plánu, tak snad Vám v budoucnu ještě uděláme radost :)
Nahoru
95 položek celkem