Hodnocení obchodu

5,0 88 hodnocení
5
86x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JC Avatar autora Josef Chloupek | 8.3.2021
Rychlé dodáni a materiál je velice příjemný. Určitě nakoupím znovu. Velikost je opravdu česká :-), takže L je L :-)
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme za nákup a recenzi :)
RH Avatar autora roman houdek | 8.3.2021
naprosto spokojenost
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme:)
Avatar autora | 6.3.2021
LK Avatar autora Lucie Kremeníková | 2.3.2021
Super rychlé dodání a trenýrky sedí suprově a materiál příjemný, v budoucnu určitě mám v plánu koupit i dámský :)
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme za recenzi a nákup :)
H Avatar autora Hana | 25.2.2021
Skvělé
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme :)
IS Avatar autora Iveta Suchomelová | 12.2.2021
IM Avatar autora Ivča Marešová | 11.2.2021
Krásné zboží, úžasné motivy, skvělá kvalita, rychlé dodání, prostě vše na jedničku s hvězdičkou! :) Určitě jsem neobjednávala naposledy! :)) Všem moc doporučuji!
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 12.2.2021
Děkujeme moc za recenzi a důvěru:)
Avatar autora | 4.2.2021
H Avatar autora Heureka - Ověřený zákazník | 28.1.2021
supiš
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 29.1.2021
Děkujeme!:)
Avatar autora | 19.1.2021
DN Avatar autora Daniela Norková | 14.1.2021
H Avatar autora Heureka - Ověřený zákazník | 12.1.2021
Oceňuji rychlost a komunikaci se zákazníkem.
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 13.1.2021
Děkujeme za nákup a recenzi:)
B Avatar autora Bára | 1.1.2021
Objednávám již pravidelně.....Od partnera obrovská spokojenost jak s látkami tak střihem. Dámské mi bohužel nesedly. Potřebovala bych je delší pružnější. Nicméně v celku hodnotím skvěle. Ochota, rychlost a poměr cena/kvalita značka ideál.
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 4.1.2021
Děkujeme za recenzi a zpětnou vazbu :) Bohužel každý jsme trochu jiný a je těžké vyrobit univerzální střih, který přesně sedne každému. Elastické materiály máme v plánu, tak snad Vám v budoucnu ještě uděláme radost :)
T Avatar autora Tereza | 31.12.2020
Obleceni ma skvelou kvalitu, mimořádně rychlé dodání! Naprosta spokojenost. :)
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 4.1.2021
Děkujeme za recenzi :)
Avatar autora | 24.12.2020
KP Avatar autora Karolína Pošíková | 18.12.2020
Naprosto perfektní komunikace když bylo potřeba, velmi milí lidé :-) Zboží krásné, kvalitně zpracované a úžasné motivy! Děkuji Vám :)
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 4.1.2021
Děkujeme moc za recenzi, až se červenáme:))
H Avatar autora Heureka - Ověřený zákazník | 7.12.2020
+ flexibilita, vstřícnost vůči zákazníkovi
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme:)
H Avatar autora Heureka - Ověřený zákazník | 4.12.2020
Vse super doporucuji
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme za recenzi:)
T Avatar autora Tereza | 21.11.2020
Super kvalita a rychlost dodání. Můžu doporučit
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme:))
M Avatar autora Markét | 9.11.2020
Super kvalita materiálu,originální produkty a k tomu rychlost dodání. Můžu jen doporučit
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 9.11.2020
Děkujeme za recenzi :)
Nahoru
88 položek celkem
p

Ahoj! Jsme malá česká značka a vyrábíme originální pánské, dámské a dětské trenky, sladěné i s ponožkami. Volnočasové a sportovní boxerky, MERINO trika a další. Time to BREAKOUT❣