Hodnocení obchodu

5,0 101 hodnocení
5
99x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Vojta Št... | 21.1.2022
Jde vidět, že to děláte s láskou :) Ať Vám to vydrží :) Pááááčko
DZ Avatar autora David Zm | 3.1.2022
Toto jsem ještě nezažil! Maximální ochota, super komunikace. Doporučuji vyskoušet! Děkuji, že jste.
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 4.1.2022
My moc děkujeme za důvěru a milá slova :)
AK Avatar autora Aleš Kubátko | 30.12.2021
Srdeční záležitost!
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 4.1.2022
Děkujeme!:))
Avatar autora | 26.12.2021
V Avatar autora Vojta | 26.12.2021
Osobní přístup včetně doporučení vhodné velikosti.
V Avatar autora Vojta | 9.10.2021
Vesta parada, vymena velikosti super rychla :-) jednani na jednicku
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 4.1.2022
Děkujeme za recenzi :)
JS Avatar autora Jan Skála | 7.8.2021
Kvalita solidní, uvidíme kolik vyprání print vydrží
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 2.9.2021
Díky. Věříme, že všechny!:)
J Avatar autora Jirka | 10.6.2021
Vše je velmi dobře ušito a kvalitní materiály, trochu bych změnil poměr délky gumy v pase a velikosti trenek, ale to bude spíš můj pocit. Moc fandím a více takových českých firem. Uvítal bych tmavší barvy.
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 14.6.2021
Děkujeme za recenzi a zpětnou vazbu :) Budeme na to myslet při návrhu nových kousků :)
AK Avatar autora Aleš Kubátko | 31.5.2021
ŠM Avatar autora Šárka Mazáčová | 18.5.2021
I Avatar autora Ivan | 16.5.2021
skvělá komunikace, férové jednání a přístup - můžu jedině doporučit. Btw. vesta se zdá být perfektní!!!
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 3.6.2021
Děkujeme, ať slouží!:)
K Avatar autora klára | 4.5.2021
naprosta spokojenost. vsechno, co jsme nakoupili, tak skvele. material prijemny. usito kvalitne. obrazky drzi :) doruceni ultrarychlost. komunikace okamzita. nenakoupili jsme poprve a rozhodne ne naposledy. doporucujeme vsema deseti :)
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 3.6.2021
Děkujeme moc, že to pečete s náma!:))
Avatar autora | 22.4.2021
JC Avatar autora Josef Chloupek | 8.3.2021
Rychlé dodáni a materiál je velice příjemný. Určitě nakoupím znovu. Velikost je opravdu česká :-), takže L je L :-)
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme za nákup a recenzi :)
RH Avatar autora roman houdek | 8.3.2021
naprosto spokojenost
IB Avatar autora Ivča, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme:)
Avatar autora | 6.3.2021
LK Avatar autora Lucie Kremeníková | 2.3.2021
Super rychlé dodání a trenýrky sedí suprově a materiál příjemný, v budoucnu určitě mám v plánu koupit i dámský :)
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme za recenzi a nákup :)
H Avatar autora Hana | 25.2.2021
Skvělé
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme :)
IS Avatar autora Iveta Suchomelová | 12.2.2021
IM Avatar autora Ivča Marešová | 11.2.2021
Krásné zboží, úžasné motivy, skvělá kvalita, rychlé dodání, prostě vše na jedničku s hvězdičkou! :) Určitě jsem neobjednávala naposledy! :)) Všem moc doporučuji!
JB Avatar autora Jirka, BC (Administrátor) 12.2.2021
Děkujeme moc za recenzi a důvěru:)
Nahoru
101 položek celkem

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení